De Boerenploeg!

Na het succesvolle jaar van het Jeugdkabinet 2019 is er iets nieuws ontstaan voor de jeugd: De Boerenploeg ! Het inmiddels ex-Jeugdkabinet 2019 heeft tijdens hun ontluistering een boerenkiel en een rode zakdoek gekregen met de titel: ‘Boerenploeg’.

Alle kinderen vanaf groep 6 kunnen lid worden van de Boerenploeg. De Boerenploeg ondersteunt het Jeugdkabinet tijdens de Carnaval. Ze mogen mee naar verschillende bezoeken en ze zullen daar samen met het Jeugdkabinet binnen komen. Tijdens carnaval kunnen ze gezellig mee carnaval komen vieren of helpen met de verschillende activiteiten voor de jeugd. Zo maken we carnaval samen nog gezelliger en leuker in Brakkenstein!

Wanneer je lid wordt van de Boerenploeg dan heb je een blauwe boerenkiel met het logo van de Platte Knip en een rode zakdoek met ‘Boerenploeg’ nodig. Deze moet je samen met jouw ouders kopen en dan zorgen wij dat deze bedrukt worden.

Lijkt je dit leuk en zit je in groep 6 of hoger? Scan de QR-code en geef je dan snel op voor de Boerenploeg en dan kun jij dit jaar nog samen met het Jeugdkabinet 2020 Carnaval vieren.

Een 3x maal krachtig alaaf!

De Jeugdkabinet-commissie