Beste narren en narrinnen,

Wij, ex-prins Timo en ex-prinses Suus, willen mede namens het gehele jeugdkabinet, iedereen bedanken voor het leuke jaar als Prins en Prinses! Wij hopen dat jullie het ook een heel leuk jaar vonden. Wij vonden de proclamatie het leukste, want dat was heel spannend. Wij zaten met z’n allen in een tentje op het podium en we mochten niet praten of bewegen, want anders zag de rest van de school de tent bewegen en wisten ze dat er mensen in zaten.

We vonden het jammer toen wij aan het einde van de carnaval weer alle spullen moesten inleveren, want wij hadden nog wel even Prins en Prinses willen blijven.

Suus: “Met onze pages Anouk en Lidewij was het echt supergezellig. Doris en Lisa, onze hofdames, hadden altijd de onderscheidingen op tijd klaar. Ze zagen er alle vier echt heel mooi uit!”

Timo: “Anouk en Lidewij zorgden als pages ervoor, dat mijn steek op tijd af en op ging als ik een onderscheiding kreeg. Doris en Lisa, de twee hofdames, kon je altijd om hulp vragen, of iets afgeven wanneer je iets kwijt moest of nodig had. Heel erg fijn, want het was soms best spannend op het podium.”

Wij verwachten dat het dit jaar met het nieuwe Jeugdkabinet weer net zo leuk gaat worden! Natuurlijk gaan wij het nieuwe jeugdkabinet heel erg helpen. Wij hopen dat zij na dit jaar ook bij de boerenploeg willen komen.

Maar ook als je niet in het jeugdkabinet hebt gezeten, ben je welkom! Vanaf groep 6 kun je bij de boerenploeg komen.

Wij wensen het nieuwe Jeugdkabinet heel veel gezelligheid en plezier!

Namens het Jeugdkabinet 2019,

Groetjes ex-jeugdprins Timo & ex -jeugdprinses Suus.