Beste Narren en Narinnen,

Onder het motto ‘Carnaval vier je niet alleen, maar met z’n allen’ mocht ik als Prins Wilco I, samen met mijn voltallige kabinet, u voorgaan tijdens de Carnaval 2017-2018. Met ons motto hebben wij kleur willen geven aan het Carnaval in Brakkenstein en het 55-jarig jubileum van de C.V. de Platte Knip. Met veel plezier kijken wij terug op een bijzonder jaar.

Carnaval staat bekend om het samen feesten en even loskomen van de dagelijkse realiteit. Als kabinet hebben wij oog en oor willen hebben voor alle feestgangers groot en klein en stil te staan bij degenen die een extra steuntje in de rug nodig hebben. Zo zijn wij in verschillende verzorgingstehuizen, ziekenhuizen en bij mensen thuis geweest om hen een hart onder de riem te steken. Wanneer je dan een twinkeling in de ogen van mensen ziet verschijnen, dat weet je hoe belangrijk het is om er voor elkaar te zijn.

Al deze dingen, het samen vieren van Carnaval, met een lach en een traan; dat maakt Carnaval tot een bijzonder feest waar wij als kabinet met een dankbare herinnering op terugkijken.

Wij willen graag iedereen bedanken voor het vertrouwen in ons als kabinet en het samen vieren van Carnaval. Graag geven wij de scepter door aan het nieuwe kabinet en zullen we samen Carnaval blijven vieren in ons mooie Brakkenstein!

3x krachtig alaaf!
Ex-Prins Wilco I

Kabinet van Ex Prins Wilco den Eerste