Hallo allemaal,

Wat fijn dat we er weer zijn! Carnaval staat weer voor deur, en wij hebben er heel veel zin in! Jullie ook? Dit jaar is het thema “een balfestijn in Brakkenstein”. We hebben weer twee gezellige middagen georganiseerd voor alle kinderen tussen de 4 en 12 jaar oud.
Op maandagmiddag staat de zaal weer vol met leuke activiteiten. Zo kun je knutselen, spelletjes doen en je eigen eierkoek versieren – en opeten! En dat allemaal onder het genot van de beste carnavalsmuziek, zodat we ook nog met zijn allen kunnen dansen en een superlange polonaise kunnen maken.
Wat we dinsdag gaan doen, dat houden we nog even geheim. Maar dat het een groot feest gaat worden, dat staat wel vast.
Natuurlijk komen op allebei de middagen onze eigen Jeugdprins en -prinses met hun voltallige kabinet langs, samen met de gloednieuwe boerenploeg, bestaande uit de leden van het jeugdkabinet van vorig jaar. Zij willen dit feest natuurlijk ook niet missen!

Onderaan deze pagina staat de kleurplaat met een hyperlink. Print hem uit, kleur hem op je allermooist in en vergeet niet je naam en leeftijd erop te schrijven. Neem hem maandag mee, schuif hem in onze speciale brievenbus die bij de kassa staat en wacht op de prijsuitreiking…

Praktische informatie (voor jullie ouders/verzorgers/leiding/juf/oppas/buurman/tante/andere volwassene), geldt voor beide middagen:
Wanneer?: maandag 24 en dinsdag 25 februari 2020
Hoe laat?: van 13:00 uur tot 16:00 uur
Waar?: Roomsch Leven, Heyendaalseweg 239 in Nijmegen
Wat kost het?: €3,50 voor een kaartje voor 1 dag, €6,00 voor een kaartje voor allebei de dagen.

Tot snel!

Groetjes en driemaal alaaf van de jeugdcommissie

Hyperlink naar kleurplaat: kleurplaat 2020