D’n Aftrap: de gezelligste avond om Carnaval te beginnen!

Wanneer

9 februari 2024    
19:00 - 23:45

Waar

Roomsch Leven
Heyendaalseweg 239, Nijmegen, 6525 SG

Evenement type

D’n Aftrap: de gezelligste avond om Carnaval te beginnen!

Het is weer bijna zover: het carnaval in het Knippenstekkie gaat van start! En hoe kun je dat beter vieren dan met een avond vol met carnavaleske optredens en muziek uit de Platte Knip en Knotsenburg? Dat is precies wat je kunt verwachten op D’n Aftrap!, de nieuwe naam voor de 55+ avond.

D’n Aftrap! is de eerste avond van het carnaval en wordt georganiseerd door C.V. de Platte Knip. Deze avond is al jaren een begrip in het Knippenstekkie en daarbuiten. Het is een avond waar iedereen die van carnaval houdt, kan genieten van een gevarieerd programma met humor, zang, dans en gezelligheid.

Hoewel we ons programma blijven richten op onze oudere doelgroep, zijn we verheugd om ook jongere carnavalsvierders die van een gezellige avond houden, te verwelkomen.

Dus trek je mooiste, gekste of grappigste outfit aan en kom naar het Knippenstekkie om het carnaval in te luiden. Je zult niet alleen vermaakt worden door de artiesten op het podium, maar ook door de kabinetten van Prinses Natasja I en een geweldig Jeugdkabinet, die samen met de Boerenploeg de avond zullen opluisteren.

D’n Aftrap vindt plaats op vrijdag 9 februari in het Knippenstekkie. De zaal gaat om 19.00 uur open en het programma start om 19.30 tot 23.45 uur. De entree is €7,50 en voor leden van C.V. de Platte Knip is het gratis. Mis deze avond niet en kom naar D’n Aftrap!

 

Een driemaal krachtig alaaf!

Commissie D’n Aftrap!