Jeugdprins Tijn I en Jeugdprinses Femke I (2022-2023)

Prins Tijn:
Prins Tijn gaat op zaterdag naar scouting Batavieren, ook is hij net begonnen met atletiek hij vind dat heel leuk. Hij zit al 2 jaar op piano les en speelde daarvoor ook al met een app, Hij heeft echt super veel zin om als prins Tijn door de wijk en omstreken te wandelen.

Prinses Femke:
Ook de prinses zit op een scouting, Scouting Bakkensteiten ze zit nu bij de verkenners en vliegt daarna door naar de RSA. Ze is ook heel goed in turnen, Ook doet ze mee aan TPT dat is het promotie team. Ze heeft veel zin om als prinses samen met de prins door de wijk en omstreken te wandelen.

Page Malou:
Ook Malou gaat elke zaterdag met plezier naar scouting. Ze volleybalt bij Pegasus en is erg goed. Ze heeft er veel zin in om als page met ons mee te gaan.

Page Josefien:
Josefien hockeyt bij NMHC en ze speel daar heel goed. Ik vind ook dat ze heel goed kan tekenen maar daar verschilt haar mening soms over, Ook Josefien heeft heel veel zin om samen met ons als page mee te gaan.

Page Hanne:
Hanne is heel goed in atletiek en met namen in hoogspringen haar record is 1,30m zonder trampoline dat is een applausje waard, Ook heeft ze een heel lief en schattig konijn genaamd Babs hij is echt een legende, En natuurlijk ook Hanne heeft zin om als page mee te gaan met het grote avontuur.