Inschrijven Optocht

Inschrijven Optocht

Traditiegetrouw staat ‘t Knippenstekkie op Carnavalszaterdag weer in het teken van de Carnavalsoptocht. We starten in de Kanunnik van Mulicomstraat ter hoogte van Buur en trekken dan in een feestelijke, muzikale en bonte stoet door Brakkenstein.

We hopen op een versierde wijk, zeker op de route van de optocht. De actuele route kunt u vanaf 1 februari 2023 op deze site vinden. Denk aan de prijs voor het mooist versierde huis !

Die route voert in ieder geval ook langs de versierde residentie van Zijne Dorstlustige Hoogheid Prins Jeroen den Eerste en het huis van de jeugdprins die op 1 februari 2023 geproclameerd zal worden!

De optocht eindigt bij Prinsenpaleis Roomsch Leven, waar iedereen welkom is voor de sleuteloverdracht en de prijsuitreiking.
14.00 uur verzamelen bij Buur
15.00 uur start van de optocht
16.00 uur start Carnavalsinstuif in Roomsch Leven (vrij entree)
16.30 uur prijsuitreiking
19.00 uur afsluiting Carnavalsinstuif

Inschrijven voor de optocht kunt u ook dit jaar digitaal doen via onderstaande formulier. Zorg dat je minimaal een kwartier voor de start aanwezig bent! Lees voor inschrijving ook even het reglement van de optocht.

Ben je van plan om iets uit te delen of te strooien dan stellen we het op prijs als je hier een duurzame en milieubewuste keuze in maakt.

Wij wensen iedereen een geweldig carnaval toe!!!

De Optochtcommissie.